Wat kunt u verwachten?
  • Cases uit de praktijk
Bekijk dit evenement

Informatienetwerk procesindustrie – voor bedrijven die voorop willen lopen

Als plantmanager of operations manager heeft de toekomst van uw fabriek de hoogste prioriteit. U bent bezig met productieverbeteringen, efficiency vergroten, het doen van slimme investeringen. Daarbij heeft u ook te maken met de orde van de dag en het oplossen van opkomende problemen. Dat kost tijd en energie.

Hoe houdt u focus in uw dynamische baan? Welke ontwikkelingen zijn er waar uw fabriek iets mee moet? Hoe investeert u slim?

Daar is de Productiewerkgroep (PWG) voor opgericht. Om kennis, inzichten en ervaringen uit te wisselen op actuele bedrijfskundige vraagstukken. Met als doel elkaar te versterken in de markt door een betere bedrijfsvoering. KWA Bedrijfsadviseurs faciliteert dit informatienetwerk.

Na elke bijeenkomst van de Productiewerkgroep, heb ik weer inspiratie voor de dagelijks praktijk-

Kom kennismaken! En kom naar de bijeenkomsten

Recente bijeenkomsten
Deze bijeenkomst was op 28 mrt 2019

Politieke ontwikkelingen (w.o. Brexit)

Impact van politieke ontwikkelingen (waaronder de Brexit) in de Eurolanden. Hoe bent u daar als bedrijf op voorbereid en wat kunt u verwachten?

Deze bijeenkomst was op 31 jan 2019

High performance organisaties: hoe?

Wat zijn high performance organisaties en hoe kan ik zorgen dat mijn organisatie een HPO wordt en blijft?

Deze bijeenkomst was op 29 nov 2018

Duurzame inzetbaarheid van oudere medewerkers

Binnen de productieorganisaties hebben we over de volle breedte te maken met personeelskrapte door vergrijzing, ontgroening, pensioenleeftijd en conti...

Deze bijeenkomst was op 07 jun 2018

Misleiding door ons brein, eerder regel dan uitzondering!

U krijgt uitleg waarom het mis gaat, nemen u mee in de wereld van ‘breinfouten’ en leggen op interactieve wijze uit dat iedereen dit overkomt.