Informatienetwerk procesindustrie – voor bedrijven die voorop willen lopen

Als plantmanager of operations manager heeft de toekomst van uw fabriek de hoogste prioriteit. U bent bezig met productieverbeteringen, efficiency vergroten, het doen van slimme investeringen. Daarbij heeft u ook te maken met de orde van de dag en het oplossen van opkomende problemen. Dat kost tijd en energie.

Hoe houdt u focus in uw dynamische baan? Welke ontwikkelingen zijn er waar uw fabriek iets mee moet? Hoe investeert u slim?

Daar is de Productiewerkgroep (PWG) voor opgericht. Om kennis, inzichten en ervaringen uit te wisselen op actuele bedrijfskundige vraagstukken. Met als doel elkaar te versterken in de markt door een betere bedrijfsvoering. KWA Bedrijfsadviseurs faciliteert dit informatienetwerk.

Na elke bijeenkomst van de Productiewerkgroep, heb ik weer inspiratie voor de dagelijks praktijk-

Kom kennismaken! En kom naar de bijeenkomsten

Recente bijeenkomsten
Deze bijeenkomst was op 04 jun 2020

Virtuele bijeenkomst Productiewerkgroep

In verband met het Corona-virus is er een virtuele bijeenkomst georganiseerd, zodat u in contact blijft met uw PWG-collega's.

Deze bijeenkomst was op 06 feb 2020

Een bedrijfsongeval of incident - een persoonlijke reflectie

Bedrijven doen veel om een ernstig bedrijfsongeval te voorkomen. Hoe gaat u ermee om als een bedrijfsongeval plaatsvindt?

Deze bijeenkomst was op 28 nov 2019

Succesvol met millennials op de werkvloer

Zijn jonge millennials veeleisend, overmoedig en hebben ze een andere kijk op hun ontwikkeling?

Deze bijeenkomst was op 29 mei 2019

Een kritische blik op managementideeën

Verschillende managementideeën zoals TQM, LEAN en BPR zijn al jaren in gebruik. Hoog tijd voor een een kritische blik op dit soort concepten.