Supply Chain Strategy and Financial Metrics webinar gegeven door prof. dr. Bram Desmet

De huidige grondstofsituatie noopt bedrijven om kritisch te kijken naar het Supply Chain-proces. Het is veelal een ondergeschoven onderwerp, niet tastbaar, niet vergelijkbaar met een installatie die een product produceert. Gelet op de actuele situatie dient het Supply Chain-proces méér in de spotlights te worden geplaatst en afgewogen te worden naar het belang : de balans tussen service, kosten en cash.
Tijdens dit webinar gaf prof. dr. Bram Desmet (Solventure) zijn ervaring en kijk op de Supply Chain Triangle per product-markt-combinatie. Vanzelfsprekend deelde hij ook zijn kijk en visie op de actuele grondstofsituatie. Het was een interactieve sessie, waar zijn verrassende antwoorden op de door jouw gestelde vragen een eyeopener waren en wellicht je blikveld deden veranderen.

Bram Desmet
Als professor is Bram verbonden aan de universiteit van Gent en Peking. Daarnaast is hij een keynote-spreker en heeft hij boeken geschreven waarin hij laat zien hoe via financiële metrics Supply Chain het middelpunt van het bedrijf is geworden. Als CEO van Solventure grijpt hij elke kans aan om de kloof tussen academische concepten en de praktijk in de industrie te overbruggen.