Het thema van deze bijeenkomst was‘Organisatieprincipes om te komen tot een high performance organisatie of professional’.

Waarom is de ene organisatie of bedrijfsonderdeel in staat om met de zelfde middelen te komen tot een veel betere bedrijfsresultaat. Uiteindelijk willen we allemaal bij ‘de beste horen’. De druk op organisaties om consequent goed te presteren wordt steeds hoger. Het is daarom geen wonder dat managers driftig op zoek zijn naar de organisatie-elementen die doorslaggevend zijn voor het behalen van consistent goede resultaten.

Hoe ben ik in staat om de gehele organisatie consequent goed te laten presteren?

High Performance-organisaties zijn in staat om significant betere resultaten te behalen dan vergelijkbare organisaties gedurende een periode van ten minste vijf jaar, door zich op een gedisciplineerde manier te concentreren op datgene wat echt belangrijk is voor de organisatie. 

Inleider

Marco Schreurs is medeoprichter en partner van Direction Europe, een trainings- en ontwikkelingsbureau op het gebied van leiderschap en besluitvorming. Daarnaast is hij actief als marketing director binnen het HPO Center, een organisatie die onderzoek doet naar en adviseert over high performance organisaties.

Voorafgaand aan het HPO Center en Direction is Marco Schreurs betrokken geweest bij de introductie van spraakherkenningsoftware in Nederland. Daarvoor was hij werkzaam in diverse management functies binnen de opleidingen -en congresbranche in Nederland en Zuid-Afrika.

Binnen het HPO Center is Marco o.a. verantwoordelijk voor de wereldwijde marketing en communicatie. Marco de auteur van het populaire managementboek ’Animal Firm’ en van 'Een High Performance Organisatie....Wat is dat?' Daarnaast schreef hij meerdere artikelen rond High Performance Leiderschap.

Deze bijeenkomst heeft plaatsgevonden bij:
Océ Technologies
Sint Urbanusweg 43
5914 CA Venlo