Leden
Alleen bedrijven uit de procesindustrie kunnen lid worden van de werkgroep. Zij vaardigen een of maximaal twee personen af. Afgevaardigden hebben een productieachtergrond en zijn werkzaam als general manager, technisch/ productiedirecteur of operations/ plantmanager. De afgevaardigden nemen met toestemming en steun van hun (hoofd)directie deel aan de bijeenkomsten en informeren hen over de besprekingen.

Tarief
Het lidmaatschap bedraagt € 1.250,- per jaar.

Komt u in aanmerking?
Om lid te kunnen worden van de Productiewerkgroep moet u in een relevante functie werkzaam zijn bij een bedrijf of instelling in de procesindustrie. Leveranciers zijn uitgesloten.

Wat u nog meer moet weten:
• Het bedrijfslidmaatschap is persoonlijk.
• Het lidmaatschap is overdraagbaar bij functiewijziging of verandering van dienstbetrekking.
• Een introducé is welkom, als het onderwerp ook interessant is voor een collega.
• Bij verhindering tijdens een bijeenkomst kan een collega worden afgevaardigd.

Aanmelden als nieuw lid
Wees een voorloper in uw markt en meld u aan.

Na aanmelding nemen we eerst telefonisch contact met u op om kennis te maken. Daarbij mag u kosteloos deelnemen aan twee (op elkaar volgende) bijeenkomsten. Daarna besluiten we gezamenlijk over het lidmaatschap.

Het bestuur heeft hierin de eindstem. Belangrijk is of u voldoet aan de minimale criteria van het bedrijfs- en functieprofiel. En een actieve inbreng heeft en de bereidheid om kennis en ervaringen tijdens bijeenkomsten te delen.

Recente bijeenkomsten
Deze bijeenkomst was op 29 nov 2018

Duurzame inzetbaarheid van oudere medewerkers

Binnen de productieorganisaties hebben we over de volle breedte te maken met personeelskrapte door vergrijzing, ontgroening, pensioenleeftijd en conti...

Deze bijeenkomst was op 31 jan 2019

High performance organisaties: hoe?

Wat zijn high performance organisaties en hoe kan ik zorgen dat mijn organisatie een HPO wordt en blijft?

Deze bijeenkomst was op 07 jun 2018

Misleiding door ons brein, eerder regel dan uitzondering!

U krijgt uitleg waarom het mis gaat, nemen u mee in de wereld van ‘breinfouten’ en leggen op interactieve wijze uit dat iedereen dit overkomt.

Deze bijeenkomst was op 07 feb 2018

De vierde industriële revolutie: wat houdt industrie 4.0 in?

Digitalisering en koppeling van producten, diensten en processen in de gehele waardeketens worden steeds actueler. Maar wat betekent dit nu concreet?